• En el mes d’octubre de 2023 Compromís va presentar i es va aprovar per unanimitat una moció al Plenari de l’Ajuntament per a reclamar a Conselleria que el servei torne a funcionar.
  • Pep Val, portaveu de Compromís: “Ara Conselleria de Sanitat vol desmantellar el servei i dedicar-lo a consultes quan en el centre hi ha altres espais disponibles”

Paiporta, 23 de gener 2024

Compromís per Paiporta ha iniciat una campanya de recollida de signatures fins a finals de febrer per a reclamar el restabliment del Servei de Radiodiagnòstic del Centre de Salut de Paiporta, que va deixar de funcionar amb motiu de la pandèmia de coronavirus i encara no s’ha recuperat.

Aquest servei en va comportar en el seu moment una elevada inversió en aparells tècnics que s’estan malbaratant quan seria fàcil tornar a posar-lo en funcionament només amb un tècnic de raigs.

Ara arriben informacions que la Conselleria de Sanitat vol desmantellar el servei i transformar l’espai en consultes quan hi havia prevista una ampliació per a noves consultes que ara mateix són necessàries.

Compromís exigeix a la Conselleria que amplie el centre amb nous espais i que torne a posar en funcionament el servei de RX al Centre de Salut perquè Paiporta està creixent en població i necessita de nous serveis sanitaris.

El Centre de Salut a més, disposa actualment d’espais que provisionalment es podrien destinar a consultes sense grans inversions mentre es realitza l’ampliació del centre per a noves consultes.

El portaveu de Compromís per Paiporta a l’Ajuntament, Pep Val, ha assenyalat que “les retallades del govern de la Generalitat, conformat per PP i VOX, estan empitjorant l’atenció sanitària i els serveis públics a Paiporta, i des de Compromís volem canalitzar les demandes de la ciutadania per una sanitat pública universal i de qualitat”.

La campanya de recollida de signatures es realitzarà els mesos de gener i febrer

Des de Compromís anuncien que ,en els propers dies, militants i simpatitzant eixiran a les places i carrers a arreplegar signatures i demanaran a la ciutadania la seua implicació per a reclamar a la Conselleria de Sanitat la millora dels serveis de salut a Paiporta.