El Grup Municipal Compromís per Paiporta vol mostrar el seu agraïment i reconeixement a Isabel Martín Gómez, qui ha sigut la seua portaveu i representant els últims anys.

Amb Isabel Martín al front, Compromís Per Paiporta ha encapçalat en l’última dècada les polítiques d’esquerres implementades a l’Ajuntament com a força progressista més votada en dos governs de coalició que han convertit la localitat en un referent de polítiques socials dirigides al benestar i al rescat de persones, a la igualtat i la inclusió, i a la lluita contra el canvi climàtic i la cura del medi ambient.

Amb la renúncia d’Isabel Martín per motius personals, el Grup Municipal Compromís Per Paiporta afronta el futur amb la màxima responsabilitat per continuar aplicant les polítiques per a les quals varen ser elegides les regidores i regidors en les eleccions de 2019 i 2015.

Compromís Per Paiporta és un projecte format per centenars de militants i milers de votants que en el seu moment, al 2015, ja es varen plantar davant la desídia en les polítiques municipals i la corrupció a escala global del Partit Popular, que encara hui està eixint a la llum. També davant la inoperància del bipartidisme a Paiporta, incapaç d’oferir un projecte de poble coherent i sostenible.

Després d’una primera legislatura marcada per l’assetjament judicial i personal a les regidores i regidors del partit, Compromís va aconseguir augmentar encara més els suports i encapçalar una segona legislatura sorgida dels comicis de 2019, amb una llista capaç, renovada i amb experiència en la gestió.

Des d’aleshores, i en el context més difícil en la història moderna de Paiporta, amb una pandèmia sense precedents en més d’un segle, les regidores i regidors del Grup Municipal han seguit totes les directrius de les autoritats sanitàries i s’han deixat la pell per atendre les necessitats d’aquelles persones més vulnerables. Però també han treballat sense descans per mantindre l’Ajuntament viu, per a que continuara sent el servei públic que la ciutadania de Paiporta es mereix, és a dir, del màxim nivell.

Aquesta actitud es mantindrà en el futur. El model de Compromís per a Paiporta és el fruit dels somnis de milers de persones, centenars de militants i desenes de càrrecs representatius.

És el treball en equip, amb totes les mans possibles, amb la suma de totes i tots, el que ha fet gran aquest col·lectiu i continuarà fent-lo créixer a partir d’ara.