Compromís per Paiporta alerta una vegada més sobre la nefasta gestió que va caracteritzar els governs del PP d’Ibor, esguitats de casos de corrupció. L’últim episodi conegut ha sigut l’apertura d’una investigació per part de l’Agencia Valenciana Antifrau al contracte que va signar l’anterior Govern del PP amb Sedesa, empresa vinculada a la família Cotino, per més d’un milió d’euros el 2009.

Una de les condicions del contracte, emmarcat en el Plan E, era la contractació de 118 persones, però Sedesa només va contractar 13. Antifrau investiga perquè tal incompliment de contracte i perquè el consistori paiportí no va actuar rescindint el contracte o penalitzant a l’empresa.

“Aquesta investigació vincula al PP de Paiporta amb la rama més corrupta del Partit Popular, la de Cotino, i una altra volta demostra quin tipus de govern va afavorit Ibor: un basat en contractes fraudulents, beneficiant als seus amics com Rus o Cotino, i amb un programa social i cultural pobre i descuidat”, assenyala Pep Val, portaveu de Compromís per Paiporta. Tampoc és l’única vegada que l’amistat d’Ibor amb Cotino ha perjudicat Paiporta. “L’obra del Mercat Municipal fou adjudicada a altre nebot de  Cotino, amb greus conseqüències. Molts venedors no pogueren aguantar els continus retards de l’obra i acabaren tancant”.

L’activitat d’Ibor no ha sigut millor durant els quatre anys a l’oposició, doncs “no ha fet cap proposta per millorar el poble i ha basat la seua activitat a sembrar la confrontació i crispació a la població. Part de la seua activitat consisteix, precisament i interposar denúncies falses per entorpir i difamar al Govern actual del municipi”.

Per tot això, des de Compromís per Paiporta, Val demana a Isabel Bonig, presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, que, per una regeneració real del partit, aparte a Vicente Ibor com a cap de llista dels populars a Paiporta.