Més de 200 persones, entre les que són afiliades, simpatitzants i inscrites votaran des de hui fins al 9 de març a Paiporta per a les primàries de Compromís. La participació ha augmentat un 30% al municipi respecte a 2015, gràcies a les noves afiliacions del col·lectiu.

És especialment significativa l’alta implicació de la joventut entre les noves afiliacions, el que demostra que el partit compta amb noves energies per continuar treballant per Paiporta. “És estimulant veure com tants i tantes jóvens s’uneixen al nostre projecte, perquè es traduïx en noves iniciatives i noves perspectives que ajudaran a Compromís per Paiporta a mantindre la connexió amb la ciutadania en tota la seua diversitat, sense deixar a ningú fora” assenyala Pep Val, portaveu del col·lectiu paiportí.

Les persones inscrites podran votar des d’aquest dimecres 6 fins al divendres 8 de març de manera digital a https://primaries.compromis.net/ i el dissabte 9 de manera presencial a la seu de Compromís per Paiporta. Es tracta de les primàries més obertes i democràtiques de l’estat, on participaran més de 49.700 votants, on la ciutadania podrà triar les seues llistes de Compromís per a les Corts, el seu municipi i a Europa.