El col·lectiu local denuncia el cinisme il·limitat del candidat del PP, que ja va enfonsar els serveis socials del poble durant els seus mandats.

El col·lectiu Compromís per Paiporta ha denunciat “el cinisme il·limitat del candidat del PP, Vicent Ibor”, que “és capaç de treure pit per una gestió nefasta dels serveis socials que va deixar abandonades a centenars de persones del poble”. Ibor, artífex dels índexs més baixos d’inversió en ajudes d’emergència, critica ara al govern que més ha invertit en aquest capítol, com demostren les estadístiques i els informes tècnics de l’àrea, “i ho fa sense despentinar-se, encara que la ciutadania de Paiporta sap qui és, coneix la seua trajectòria política a l’ombra de Rus i tots els càrrecs corruptes i empresonats del PP, i no li tornarà a atorgar la confiança”.

Encara que Ibor no ho accepte, la ciutadania de Paiporta va triar el camí de rescatar persones ja fa quatre anys, i a això s’ha dedicat el govern des d’aleshores. Tal com mostren els informes, el pressupost per a ajudes d’emergència social s’ha incrementat un 64% respecte al qual destinava el PP, s’atén un 30% més de famílies, creix un 60% el nombre d’abonaments, i s’executa el 100% del pressupost gràcies al fet que l’àrea de Benestar Social ha quadruplicat la seua plantilla. Que Ibor deixara aquest servei amb tan sols cinc persones treballant l’any 2015 és un atemptat contra la justícia social.

Enfront del cinisme d’Ibor i la seua falta d’idees més enllà de banderes i debats estèrils i inútils, Compromís ha exigit al candidat popular que, almenys, expresse el seu projecte per a Paiporta en àrees importants, com la pròpia de benestar social, però també en educació, urbanisme, cultura, ocupació i comerç o inversions. “Ibor hauria d’aprofitar els mesos que queden de legislatura per a realitzar alguna proposta”, tot i que “serà difícil que ho aconseguisca un partit que no ha sigut capaç de presentar ni una moció per regidor” els últims quatre anys. Han estat quatre anys de vacances i ara pretenen fer-ho tot a última hora i amb l’única aspiració de destruir.

Qui fou terratinent a Paiporta de la trama dels leds es presenta ara com un gestor exemplar, quan la ciutadania ja va expressar el seu rebuig a les polítiques buides i d’aparador que varen esprémer els comptes públics de Paiporta. “Ibor va deixar un ajuntament endeutat, sense personal i amb els nivells més baixos d’atenció a l’emergència social”. Enfront d’aquesta gestió, el govern de Paiporta ha demostrat que es poden augmentar les ajudes, sanejar els comptes, cancel·lar tot el deute amb els bancs per a estalviar interessos, contractar personal per a oferir millors serveis, pagar milions en expropiacions sense dificultats i realitzar inversions amb un romanent positiu de tresoreria sanejat i vigorós. A més, pagant als proveïdors en uns temps rècord que el Partit Popular mai haguera pogut ni somiar amb la seua ineptitud per a gestionar les institucions.

Encara estem esperant que el PP de Vicente Ibor pose una proposta damunt de la taula, que explique el projecte que té per a Paiporta més enllà de debats superats, d’atacs personals plens de misogínia a l’alcaldessa, i de l’ofensiva d’assetjament judicial amb homes de palla que va emprendre a principis de la legislatura i que, quatre anys després, ha començat a explotar com l’element central d’una campanya bruta i indigna.