Ibor intenta evitar que els trebalaldors i treballadores de l’Ajuntament reban informació del grup Compromís.

L’alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, ha remés un escrit al grup Compromís per “demanar que deixen d’enviar informació al grup de correu dels treballadors de l’Ajuntament”.

Des del grup Compromís qualifiquen aquesta “eixida de l’alcalde” com “una més en la seua creuada contra la informació”.A més consideren que “amb aquest intent de censura Ibor pretén evitar que els treballadors i treballadores de l’Ajuntament estiguen assabentats de la nefasta gestió d’ell i del seu equip de govern”.

La portaveu de Compromís, Isabel Martín, ha manifestat que “sembla que a Ibor no li agrada que els treballadors i treballadores de l’Ajuntament tingan informació alternativa a la del BIM, en la que només apareixen fotografies d’ell”.

També, arrel del comunicat de l’alcalde, des del grup Compromís es pregunten si ell o algun membre de l’equip de govern tenen accés als correus corporatius, ja que “això atemptaria contra la intimitat dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament”, a més afegeixen que, “els regidors de Compromís també fan ús del correu corporatiu, amb informacions altament confidencials”.