Una família no pot pagar la hipoteca perquè ha perdut la faena i està amenaçada de perdre la casa.

L’estat avala la hipoteca de la família davant del banc i els deixa la vivenda en concepte de lloguer social amb un crèdit blan.

El banc rep també, d’aquesta manera, l’aval de les hipoteques que té impagades. A més, es garanteix cobrar-les, ja que és l’estat qui les avala.

Ara bé, les pèrdues que provenen d’inversions en rajola, d’actuacions en què el banc ha fet de promotor de macrourbanitzacions que s’han quedat buides, etc. NO es cobreixen. Si el banc ha de caure per una gestió irresponsable, es deixa caure.

Rescatem els dipòsits de les persones, no el casino de la bancacràcia.

Cal fer una auditoria pública del deute. Conéixer la veritat d’on ve el deute, quins són els responsables, qui el va contraure i sota quines condicions, saber la veritat de les ajudes als bancs i de les operacions fraudulentes i qui se’n beneficia.

S’ha de suspendre el pagament del deute públic fins que l’auditoria estiga completa i es destrie quin deute és legítim i quin no ho és.

Cal jutjar els culpables, exigir-los responsabilitats i que paguen pel que han fet. És immoral, per exemple, que els consellers nomenats a dit pels partits per als consells d’administració de les caixes se’n vagen amb indemnitzacions milionàries després d’enfonsar les institucions que havien de defensar.Qui indemnitza als ciutadans?

Visita la web: http://rescatempersones.com/ i informa’t!