Na ISABEL MARTÍN GÓMEZ i En JOSEP VAL CUEVAS Regidors de Compromís de l’Ajuntament de PAIPORTA

EXPOSEM:

L’Ajuntament de Paiporta a través de la Regidoria de Joventut ha organitzat un curs de monitors de temps lliure, infantil i juvenil. En la presentació en la comissió de Cultura vàrem proposar que l’Ajuntament subvencionara part de les despeses del curs i es quedà que s’estudiaria el tema per part del regidor responsable de l’àrea de Cultura.

Finalment en l’oferta del curs apareix que el cost és per als participants de 160 euros, que cobreix, en cas que siguen 30 o més alumnes el cost del curs complet.

Donat l’interés del curs i les possibilitats laborals que suposa per a les persones que puguen fer-lo resulta imprescindible que l’Ajuntament a través d’aquesta Regidoria facilite el màxim l’accés de totes les persones interessades.

Per tot açò

PROPOSEM

 1.- Que a través de la Regidoria de Cultura es subvencione com a mínim el 50% del curs a tots els joves (menors de 35 anys) de Paiporta que es matriculen en el curs.

2.- Que s’informe als interessats que ja estiguen inscrits i es faça publicitat de la subvenció per facilitar les noves inscripcions.

Paiporta, 17 de gener de 2012

 

Isabel Martín Gómez                                                    Josep Val Cuevas

Portaveu G.M. Compromís Paiporta                      Vice-Portaveu G.M. Compromís Paiporta

SR. REGIDOR DE L’ÀREA DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE PAIPORTA