• Després  d’una reunió de l’Ajuntament amb els venedors, aquests estan convençuts que el mercat no es farà

L’Ajuntament de Paiporta va convocar fa unes setmanes als venedors del mercat municipal per informar-les, suposadament, del trasllat provisional mentre s’escometen les obres del nou edifici que albergarà el mercat. A eixa reunió va acudir el regidor de comerç, Pepe Ribes, amb 2 funcionaris de l’Ajuntament.

Però des de Compromís per Paiporta, denuncien que “amb eixa reunió l’Ajuntament no ha fet més que alarmar als venedors del mercat” ja que se’ls va transmetre que “el trasllat del mercat no es faria de moment i que tampoc sabien quan començarien les obres del nou edifici”, això ha fet que els venedors ja no confien gens en l’equip de govern. També en eixa reunió es va fer al·lusió a “la falta de diners de la Generalitat com a causa del nou retard de les obres”.

Tot açò ha passat 2 mesos després que l’Ajuntament enviara un comunicat anunciant “el començament de les obres a principis de 2013” comunicat que anava acompanyat de la fotografia de l’Alcalde Vicente Ibor, el regidor de comerç i les regidores d’urbanisme i hisenda, amb representants de la Conselleria d’Infraestructures.

La portaveu de Compromís, Isabel Martín, ha acusat a l’equip de govern de “vendre fum”  i “d’eixir a fer-se la foto i utilitzar els mitjans públics per a promocionar a bombo i platet projectes que encara no estan tancats” i en canvi “amagar-se i enviar al regidor de comerç a donar les males notícies”.

Dijous Compromís va preguntar en ple per aquest projecte i per l’alarma creada entre els comerciants del mercat. L’equip de govern va atribuir-ho tot a “un bulo i un suposat malentès per part dels comerciants”, però en cap moment el PP va confirmar una data d’inici de les obres.

Per a Martín aquests fets deixen en evidència que “el transmissor no ha sigut el més adequat, ja que lo únic que ha aconseguit ha sigut crear alarma i desànim entre els comerciants”. Així, des del grup demanen que “es convoque una nova reunió on es done informació clara i concisa, amb la data d’inici i finalització de l’obra i amb totes les dades relatives al trasllat”, i sobretot demanen que “vaja també l’alcalde a donar la cara”.

Des de Compromís demanen més rigor i sensibilitat per part del PP en aquest tema ja que els comerciants estan molt ressentits per la crisi i viuen amb temor el futur canvi.

Paiporta, 1 de febrer de 2013