• El PP va votar en contra de la proposta de COMPROMIS perquè l’Ajuntament estudie la viabilitat que el servei de cementeris siga assumit per l’empresa municipal ESPAI.

Compromís per Paiporta ha presentat en l’últim plenari de l’any una moció perquè l’Ajuntament estudie la viabilitat que el servei de cementiris siga assumit per l’empresa municipal ESPAI.

La moció va rebre el recolzament de tots els grups municipals de l’Ajuntament, a excepció del PP que va votar en contra, com vé seent habitual.

Des de Compromís critiquen que l’Ajuntament es base en un informe de l’antic assessor de recursos humans replet d’arguments subjectius, sense cap fonamentació sense cap estudi de viabilitat econòmica l’equip de govern haja pres la decisió de privatitzar el servei de cementeris.“l’equip de govern actua sense rumb, per un costat l’empresa ESPAI va sorgir per a gestionar serveis estaven privatitzats i ara un servei municipal opta per privatitzar-lo”, manifesta la portaveu del grup Isabel Martín”.

Per això des del grup Compromís demanen que es realitze un estudi de viabilitat que el PP assegura que està fet però no ha passat mai per el Consell d’Administració de l’empresa ESPAI.Així Isabel Martín, ha manifestat que “últimament estem comprovant com l’equip de govern es basa en informes dels quals no sabem res i després de forma “misteriosa” veuen la llum amb dates anteriors”.

Martín reclama que ”major transparència i una acció coherent”, estem segurs que la privatització del servei de cementeris anirà en una pèrdua de qualitat del servei sense cap estalvi per a l’Ajuntament,“molt probablement on abans hi havia dos persones contractades, ara l’empresa concessionària dedicarà una persona i com a molt altra persona els caps de setmana”.

La portaveu de Compromís va remarcar que “en temps de crisi cal administrar millor els diners públics i intentar ajudar a la ciutadania amb la creació d’ocupació per part de les administracions públiques, tot el contrari que està fent el partit popular”.

Paiporta, 27 de desembre de 2012