• EL BIÒLEG SIMÓ FOS, TRIAT PRESIDENT DEL FÓRUM CIUTADÀ.

El passat 2 d’abril es va constituir a Paiporta el Fòrum de participació ciutadana de l’Agenda 21 Local amb l’elecció de president, vicepresident i secretari així com l’aprovació d’un reglament de funcionament.

L’assemblea que va tindre una assistència massiva, més de cent persones van participar, vatriar com a president del Fòrum al biólegSimó Fos. Jose Luis Pitarch i Fina Valiente van ser triats com a secretari i vicepresidenta, respectivament.

Des de Compromís es congratulen de que “per fi l’Agenda 21 es fique en marxa” ja que “és una eina fonamental per construir des de la participació ciutadana un poble sostenible i respectuós amb el medi ambient”.

Per al grup Compromísés imprescindible que des de l’Ajuntament es done el màxim recolzament a aquest Fòrum” i lamenten que “de moment l’equip de govern no ho haja demostrat, ja que no li han donat el mínim espai en el Butlletí d’Informació Municipal ni tampoc han fet cap ressenyade la constitució del Fòrum en la web municipal”

En l’acte de constitució, el portaveu de la diputació va lliurar als membres de la mesa  la guia per elaborar el  Pla d’Acció Ambiental. Simó Fos va reflexionar “tot el que necessitem prové de la natura i per això hem de respectar-la” i es va comprometre a “treballar colze a colze amb totes les persones implicades per confeccionar un Pla d’Acció molt més ample”

Paiporta, 10d’abril del 2012