Guillem Montoro nou regidor de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana

Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa per presentar a Guillem Montoro, que aquest dijous prendrà possessió del càrrec de regidor a l’Ajuntament de Paiporta, amb la delegació especial de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana i ha comptat amb la presència de José de Lamo. Director General de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat, que ha vingut en representació del Govern de la Generalitat i Isabel Martín, alcaldessa de Paiporta.

Isabel Martín ha destacat la regidoria que per al nostre govern és molt important i des de la que hem encetat projectes tan significatius com els pressupostos participatius o les trobades ciutadanes pels barris del nostre poble.

També ha destacat el fet històric per al nostre país i en particular per al nostre poble.
I és que Guillem serà el primer home trans que serà regidor en la història de les institucions públiques valencianes. També és una de les primeres persones d’aquesta condició que es converteix en càrrec públic a tot l’Estat Espanyol.

Guillem ha volgut destacar el treball de Joaquín Tárraga i Encarna Signes que l’han precedit en aquesta regidoria i que han realitzat un magnífic treball per posar a Paiporta entre els pobles més transparents.

Segons un estudi realitzat en 2016, un 82% de les persones transsexuals han patit algun tipus d’agressió física en la seua vida, un 31% s’ha sentit discriminat en el seu treball i un 23% ha intentat suïcidar-se almenys una vegada. “Per això, el meu nomenament i aquest exercici de visibilitat és tan necessari per adonar-nos que les realitats trans encara necessiten ser verbalitzades, perquè això no s’acaba aquí.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *