Isabel Martín  ha denunciat davant la Policia Local amenaces de mort en diversos missatges a un comentari en el compte personal de Facebook del seu antecessor en el càrrec , Vicente Ibor ( PP ) , sobre l’anunci del nou govern de no subvencionar els festejos taurins. Entre els comentaris figuren missatges amb frases com : “Como nos quiten los toros la mato!!!” o “A la alcaldesa la iba a encerrar yo en su casa de verdad. Pero con un astado de 600 kilos bravo como el solo”.

L’alcaldessa va presentar la denúncia per amenaces dijous passat davant la Policia Local, que ha estat traslladada també a la Guàrdia Civil perquè investigui si podria tractar-se d’ un delicte. Martín ha informat així mateix que el proper dijous, 9 de juliol, ha estat cridada a declarar als jutjats de Torrent , al costat dels dos autors dels missatges d’amenaça , i a les quatre persones que van posar “me gusta” al primer dels textos .

Martín considera l’exalcalde popular com “instigador” dels comentaris, i assegura que des que li van arrabassar l’alcaldia no ha cessat en una campanya de desprestigi cap al nou govern en les xarxes socials.

Així mateix, l’acusa de “incitar a la violència” i li adverteix que “està jugant amb alguna cosa molt perillosa”. “Una cosa és la llibertat d’expressió i una altra donar la cobertura a l’amenaça“, afegeix.

D’altra banda, l’alcaldessa nega que la proposta del nou govern municipal contemple “prohibir” els bous al municipi, sinó que ha decidit suprimir les subvencions que fins ara donava l’Ajuntament a aquests festejos per dedicar-lo a mesures d’emergència social, com es comprometre en campanya electoral. La mesura, ha afegit, ha estat ja traslladada a les vuit penyes taurines del municipi, i assegura que “no s’ho han pres malament”.