Arriba la fi de la legislatura, es nota perquè comencem a veure com els jardins s’engalanen, els passos de vianants es pinten i els carrers s’asfalten. Prompte vorem alguna que altra inauguració, possiblement la del Centre Cultural, el que tenia que haver estat fet en 2010 (redéu, 5 anys d’endarreriment!).

El PP tracta com a “tonta” a la ciutadania. Pensen que la gent va a deixar-se convèncer per una rentada de cara d’última hora, però la gent és sabia i no es deixarà enganyar. El poble recordarà, a més dels quatre últims mesos, els quatre anys anteriors.

Quatre anys en els que el govern del PP ha estat prometent un col·legi nou mentre les xiquetes i xiquets del Rosa Serrano se’ns feien majors en barracons. Quatre anys prometent un mercat municipal que, per falta de pagament de Conselleria, s’ha paralitzat i deixa als comerciants en barracons. Quatre anys de pujada d’impostos que no s’oblidaran amb rebaixes d’última hora per amagar que paguem un 50% més d’IBI.

Anys en els que hem vist com els serveis i les ajudes anaven eliminant-se o minvant: beques de guarderia, ajudes per a llibres, programes educatius, oficina d’atenció a la víctima de violència masclista, subvencions a les associacions culturals…

Una legislatura en la que la desocupació ha augmentat per la manca de polítiques d’ocupació. L’única mesura que han pres ha sigut acomiadar al personal de l’Ajuntament, 4 professores de l’escola d’adults, el personal de l’ambulància, una periodista… i inclús als soterradors del cementeri.

Arriba la fi d’una negra etapa, sabem que les persones de Paiporta tindran presents totes les mangarrufes del PP destapades per Compromís: l’estudi fantasma de la UV pel que es pagaren 25.000€; els “enxufes” que ens fan perdre subvencions del SERVEF; els acords baix mà entre el regidor de cultura i una empresa teatral per cedir gratuïtament l’Auditori; el pàrquing tancat de la piscina coberta; l’advocat, amic d’Ibor, que ens ha costat més de 600.000€; l’assessora, a la que li hem pagat 104.989€ per preparar les tertúlies de l’alcalde en televisions o el pagament de 40.000€ aquests televisions per a que el tragueren.

Ara és el moment, diguem-li alt i clar a Ibor i el seu partit, que No, nosaltres no som “tontos”.