• La candidatura combina l’experiència i la joventut entre els seus membres

Compromís per Paiporta ha fet pública la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. La candidatura, paritària i en cremallera, combina l’experiència i la joventut, dos ingredients essencials per a les eleccions del canvi. Repeteixen Isabel Martín, com a cap de llista i Pep Val. Tots dos han fet un impecable treball al consistori paiportí, i han aconseguit que moltes de les propostes del grup vagen endavant i han fiscalitzat l’activitat del govern municipal.

Després d’ells, al número tres, la periodista Beatriz Jiménez, que torna a la política municipal, seguida de Joaquim Tárraga, un informàtic que treballa al Centre d’Investigació Príncep Felip. La campiona d’Espanya de trailrunning i infermera de professió, Zaira Martínez, també s’ha sumat a la candidatura de Compromís i ocuparà el número cinc de la llista. Després d’ella, Toni Torreño, professor de valencià, Encarna Signes, professora de francès i membre de la Coordinadora de professors interins, i Carlos Gómez, que va ser regidor de l’ajuntament de Madrid per IU. El lloc 9 i el deu de la llista l’ocupen, respectivament, Blanca Sandoval, metgessa i Enric Gil, hidròleg i membre del moviment 15M.

Després de fer pública la llista de candidats, Martín ha assegurat: “tenim la millor llista possible per governar Paiporta. Persones formades, moltes d’elles amb molta experiència en política local i moviments socials i totes amb una reconeguda capacitat de treball. Les veïnes i veïns de Paiporta es mereixen que els seus interessos estiguen representats i gestionats per persones competents.”

La resta de la llista estarà integrada per persones de reconeguda trajectòria en l’àmbit local, com el treballador social del centre de salut, Santiago Hernández, l’exdirector del col·legi Públic Jaume I, Aureli Lapeña, o Encarna Valls, membre de la Junta Local Fallera. 

Paiporta, 23 de febrer de 2015