• La consellera d’educació, Mª José Català, deixa en l’aire la construcció del col·legi Rosa Serrano de Paiporta

La consellera d’educació va declarar ahir davant els mitjans que “no van a vaciar colegios ya construidos” en resposta a les preguntes sobre la construcció del col·legi Rosa Serrano de Paiporta. Per a Compromís per Paiporta, “esta resposta deixa clar que la construcció del col·legi Rosa Serrano no està en els plans de conselleria per aquest ni futurs exercicis”.

Des de Compromís lamenten profundament aquestes declaracions, que deixen en el desànim a les quasi 300 famílies dels xiquets i xiquetes del col·legi Rosa Serrano, que a hores d’ara continuen en barracons, després de més de 6 anys en precàries condicions.

Compromís exigeix “la immediata dimissió del regidor d’educació, Alejandro Gutiérrez, i de l’alcalde Ibor”, per haver “enganyat a tots els pares i mares del centre al haver promès que enguany es construiria el col·legi”.

La portaveu del grup, Isabel Martín, ha recriminat també a Ibor i Gutiérrez que “ni tan sols hagen donat la cara davant els enganys del govern valencià del PP”, i es pregunta si “han sigut partícips de l’engany o, el que és encara pitjor, han sigut incapaços de gestionar un assumpte tant important com aquest”.

En el mes de desembre el grup Compromís a les Corts Valencianes va presentar una esmena als pressupostos de la GV per tal que inclogueren la construcció del col·legi Rosa Serrano de Paiporta. El PP va votar en contra d’aquesta proposta, tot i que Fabra havia anunciat mesos abans que en 2014 Paiporta tindria un col·legi nou.

Per això, des del grup Compromís, exigeixen la dimissió de l’edil i l’alcalde, per haver mentit, per haver fet una nefasta gestió i per haver jugat durant tants anys amb les il·lusions dels pares i mares del col·legi Rosa Serrano de Paiporta.

Paiporta, 16 de gener de 2014