• ALGUNES DE LES FAMÍLIES DE LES VIVENDES SOCIALS DE PAIPORTA VIUEN SENSE LLUM I NI AIGUA

Compromís per Paiporta ha lamentat la mort de la veïna de Paiporta, Marisa M. G. que dissabte passat va morir en l’incendi de la seua vivenda.

Per altra banda des del grup qualifiquen “d’oportunista” l’actitud de l’alcalde Vicente Ibor que “només s’ha acostat a la comunitat per a fer-se la foto”. I és que l’alcalde ha anat este dilluns de matí (dos dies després del succés) i amb hora fixada i anunciada en facebook a visitar als veïns afectats, acompanyat com és habitual del seu fotògraf particular. “Clarament dilluns a les 9’30 tenia un forat en l’agenda i ho ha plenat amb aquesta visita”, ha manifestat la regidora de Compromís, Isabel Martín.

Des de Compromís lamenten que l’alcalde no haja anat abans a comprovar la situació que pateixen molts dels veïns i veïnes de les vivendes socials, i és que alguns d’ells estan des de fa mesos vivint sense llum ni aigua al no poder fer front als rebuts.

Per a Martín “és inacceptable que estes famílies estiguen vivint en eixes condicions tot i que les vivendes socials són propietat i responsabilitat de l’IVVSA”. A més, des de Compromís també denuncien que “hi ha famílies d’esta comunitat viuen amb el cor en un puny”, ja que han sigut requerits pel propi IVVSA per haver deixat de pagar el lloguer, i temen ser desnonats en qualsevol moment.

Compromís va ficar en coneixement de la regidoria de benestar social aquest fet, però a hores d’ara no ha hagut cap resposta per part de l’Ajuntament.

Per això, Martín demana a Ibor que “es fique a treballar pel seus veïns i veïnes i es deixe de paripés”, a més li recorda que amb la despesa supèrflua dels seus assessors de comunicació i xofers es podrien ficar en marxa programes socials que pal·liarien la situació de moltes famílies.

Paiporta, 29 de gener de 2013