La web municipal és un instrument de comunicació que permet donar publicitat a totes aquelles informacions rellevants que fa el nostre Ajuntament.

Tal com expressa l’Alcalde en el saluda de benvinguda de la web municipal:

“Des de l’equip de govern que dirigisc hem volgut identificar amb tres principis bàsics de gestió: MODERNITZACIÓ, TRANSPARÈNCIA I PARTICIPACIÓ.

El nostre objectiu sobre això és clar, aquests tres pilars fonamentals han de pivotar i deixar la seua  empremta sobre totes i cada una de les accions de govern. I un clar exemple d’aquesta filosofia és aquesta finestra oberta a tots els ciutadans de Paiporta, i per extensió, a totes aquelles que vulguen coinexer-nos.

Aquesta web te vocació de ser, per damunt de tot, útil, i per això ha de ser dinàmica, participativa i fàcil d’usar (…)”

En aquest sentit, durant els últims mesos hem vist que una cosa són les paraules que el senyor alcalde publica i altra cosa ben distinta les accions de l’equip de govern, que ha convertit la pàgina web d l’ajuntament i per extensió la pàgina del facebook de l’Ajuntament en un altaveu propagandístic al seu servei i del seu partit.

Per tot açò, presentem la següent:

PROPOSTA D’ACORD

PRIMER. Que l’Ajuntament de Paiporta cree quatre seccions més en l’apartat de notícies, que serien: Grup Municipal Popular, Grup Municipal Socialista, Grup Municipal Compromís i Grup Municipal Esquerra Unida.

SEGON. Que l’Ajuntament de Paiporta publique les informacions remeses per eixos quatre grups municipals en eixes categories per tal de garantir que les propostes dels grups municipals arriben a la ciutadania a través de la web de l’Ajuntament.

Paiporta, 20 de novembre de 2012