• Compromís demana que l’Ajuntament habilite una sala d’estudi amb un horari ampli perquè els estudiants de Paiporta puguen preparar els exàmens de maig i juny.

Compromís per Paiporta ha demanat a la regidoria de Cultura que pose a disposició dels estudiants de Paiporta una sala d’estudi, depenent de la Biblioteca Municipal amb un horari suficientment ampli.

Des del grup recorden que ja es va fer una petició semblant en el mes d’agost per a preparar els exàmens de setembre i es quedà sense resposta “posteriorment el regidor de cultura ha manifestat en diferents ocasions que s’estava estudiant el tema però passen els mesos i no veiem cap avanç, queda clar que no es un tema prioritari per a l’equip de govern com els bous o les fonts”.

El regidor del grup, Pep Val, torna a reclamar que “s’estudie la possibilitat que de manera permanent en èpoques d’exàmens la biblioteca municipal dispose d’un espai habilitat per a l’estudi i amplie els seus horaris per atendre la demanda dels estudiants de Paiporta”.

Per a Pep Val, “es un servei que ofereixen moltes poblacions veïnes i una vegada més els nostres estudiants han  d’anar a València per poder preparar els exàmens, quan en Paiporta disposem d’espais tancats i desaprofitats”.

Punxa ací per a fer arribar la petició a l’alcalde de Paiporta a través d’un formulari on-line.

Paiporta, 11 d’abril de 2012