Na ISABEL MARTÍN GÓMEZ, Regidora de l’Ajuntament de PAIPORTA

EXPOSA
Estos dies esta instal·lant-se en tota la població el mobiliari urbà de senyalització per part de l’empresa Impursa S.A.
Alguns dels postes incompleixen la normativa sobre supressió de barreres arquitectòniques ORDRE de 9 de juny de 2004, de la Conselleria de Territori i Vivenda, per la que es desenvolupa el decret 39/2004, de 5 de març, del Consell de la Generalitat, en matèria d’accessibilitat en el medi urbà concretament el capítol 4 que fa referència al mobiliari urbà:

Capítulo 4. Mobiliario urbano
Artículo 17. Mobiliario urbano
2. El mobiliario urbano deberá cumplir los siguientes requisitos:
b) Los elementos de mobiliario urbano estarán ubicados de forma que no invadan la banda libre peatonal.
Artículo 19. Semáforos y elementos de señalización
Los semáforos y elementos de señalización deberán reunir los siguientes requisitos:
d) Los elementos de señalización se dispondrán en el tercio exterior de la acera siempre que la anchura libre restante sea superior a 1,50 metros. Si esta dimensión fuera menor se colocarán adosados a la fachada, a una altura superior a 2,50 metros.
f) No existirá ninguna señal o elemento adosado a los soportes a una altura inferior a 2,20 metros.

Per tot açò aquesta regidora,

SOL·LICITA
1.- Que es revisen tots els postes instal·lats per comprovar que compleixen la normativa mencionada a l’exposició de motius, així com totes les condicions establertes en el plec de clàusules i prescripcions tècniques.

2.- Que es done trasllat a l’empresa responsable perquè retiren immediatament el mobiliari que obstaculitze el pas de vianants i que no complisca el mencionat a l’apartat anterior.

Paiporta, 29 de setembre de 2008

Isabel Martín Gómez
Regidora Ajuntament Paiporta

SRA. REGIDORA DE L’ÀREA D’URBANISME I MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT DE PAIPORTA