El ⬆️ TOP 15 deIsabel Martín

(i que el PP no vol que sàpigues 🚫)

➡Comparteix🐦TUIT

 

1. Ha aconseguit que Paiporta no tinga deutes

🔝 Hem passat de tindre un deute de 7 milions a no deure res als bancs!!
Som el poble amb les millors dades econòmiques de l’Horta Sud.

2. Paiporta un dels municipis més transparents

Paiporta és un dels municipis mes transparents del País Valencià, d’acord amb l’informe de l’observatori independent i obert a la ciutadania de Dynamic Transparency Index (Dyntra).

Un pas important en aquesta direcció va ser la creació del Portal de transparència a la pàgina web municipal. En aquest portal qualsevol persona pot trobar l’ informació més rellevant pel que fa als assumptes públics de Paiporta: l’origen i la destinació dels diners públics, els sous de l’alcaldessa i dels regidors, la pressa de decisions, etc..

3. Ha fet més de dos milions d’euros en inversions

Canvi fanals zona centre – 57.974,18 €
Zona enjardinada amb pista de patinatge – 219.963,59 €
Piscina d’estiu – 396.568,92 €
Condicionament terrat Ajuntament i Poliesportiu -94.377,86 €
Rehabilitació 4a planta Ajuntament – 170.000 €
Rehabilitació antiga EPA/Ràdio – 41.647,56 €
Instal·lació teló ignífug Auditori – 80.000 €
Reurbanització C/Sant Roc, La Pau i Sant Francesc (peatonalització) – 170.201,06 €
Obres accessibilitat vies públiques – 14.780,91 €
Pla municipal millora vies públiques i voreres – 84.381,13 €
Reforma local Fra Gabriel Ferrandis – 37.000 €
Impermeabilització Auditori – 14.074,79 €

Tambe s’han aprovat enguany la ampliació i millora de voreres a diferents carrers, la construcció de carrils bici, una nova zona verda en el Carrer Sant Ramon, la rehabilitació i condicionament d’edificis públics, completar intervencions en la Llar del Jubilat, l’Auditori i la nova pista de patinatge, a la qual se li afegirà enllumenat.

4. Arreglat la mala gestió del PP amb accions com el pla de xoc de millora de l’enllumenat

L’Ajuntament està solventant a poc a poc i amb totes les garanties el desastre derivat de la compra de bombetes defectuoses a través de la central de compres de la Diputació de València, quan el seu responsable era l’ex-alcalde de Paiporta, Vicente Ibor. Les bombetes de Rus i Ibor tenien una durada garantida de més de 15 anys i, en el millor dels casos, han durat tres.

Hem fet un pla de xoc per a millorar l’enllumenat de desenes de carrers de la localitat. El canvi massiu de bombetes respon a una baixada accentuada en la lluminositat observada pels tècnics municipals des de maig de 2017

5. Paiporta té un període mitja de pagament de 5 dies

Després del canvi de govern produït al 2015 les empreses cobren de mitja als 5 dies, al 2011 amb el PP la mitjana era de 400 dies.

L’Ajuntament de Paiporta va cancel·lar a finals de 2017 tot el seu deute amb els bancs, un deute que el Partit Popular va elevar fins als 11,6 milions l’any 2011. A més, el consistori va aprovar la realització d’inversions per valor d’1,8 milions d’euros el passat mes de juliol, actuacions que ja s’estan portant a terme.

6. Paiporta és la població amb la pressió fiscal més baixa de l’Horta Sud

Segons dades del Ministeri d’Hisenda, Paiporta és la localitat de l’Horta Sud que té la pressió fiscal baixa i, a més a més, gaudeix d’unaeconomia ben sanejada.
Hem reduït els impostos per les persones que menys tenen.

7. Ha ampliat el carril bici i també s’han implantat aparcabicis

Paiporta construirà en els pròxims mesos 2,5 quilòmetres de nous carrils bici a la localitat. Se sumaran als que ja hi havia construïts, encara que la xarxa es trobava inconnexa i incompleta, cosa que ja s’ha solucionat en bona part amb el tram de carril bici del Pont Nou. Quan estiguen acabades les obres, la xarxa de vies ciclistes de Paiporta serà de 9 quilòmetres, tots ells connectats i amb eixides a altres localitats. També s’han implantat 40 aparcabicis a tota la localitat.

8. Noves inversions per millorar l’educació pública

A la regidoria d’educació, amb Antoni Torreño al capdavant, hem multiplicat per 7 el pressupost de manteniment i millora de les escoles públiques, que ha passat de tenir una ínfima atenció de 15.000€ amb el PP, a més de 100.000€ anuals amb el nostre govern.

Després de més d’una dècada de reclamacions per fi ja estan condicionades les pistes d’esport del col·legi Jaume I i impermeabilitzada la teulada d’infantil, entre altres coses, un clar compromis per una educació de qualitat. Tambe s’han reformat els lavabos de l’edifici principal del Jaume I.

9. Una nova piscina lúdica

L’antiga piscina d’estiu de Paiporta s’ha renovat de dalt a baix. Amb una superfície de bany i de zona d’esplai similar a la que hi havia, s’ha remodelat completament el got gran i el menut. A més, s’ha equipat amb jocs i atraccions, tobogans i figures que milloraran l’experiència de les persones usuàries, especialment, dels més menuts i menudes.

La inversió total en la remodelació de la piscina lúdica d’estiu ronda els 400.000 euros, i era una intervenció necessària donada l’antiguitat i la degradació de les instal·lacions pel pas del temps i la falta de manteniment. De fet, sense la reforma no s’haguera pogut obrir la piscina, ja que per a mantindre-la neta s’havia de desperdiciar una gran quantitat d’aigua, el que la feia absolutament insostenible des del punt de vista econòmic i mediambiental.

10. Per primera vegada teníem pressupostos participatius

Els pressupostos participatius són una forma de participació de la ciutadania al voltant de la gestió pública mitjançant la qual tots els veïns i veïnes poden prendre part en l’elaboració de propostes de millora i inversió que tindran el suport d’una part del pressupost municipal. La seua elaboració s’articularà a través de tallers que tenen com a principal objectiu la participació directa dels veïns i veïnes amb la finalitat d’establir les principals necessitats quotidianes del poble, i incloure-les en el pressupost anual del municipi tot prioritzant les més importants i realitzant un seguiment dels compromisos aconseguits.

11. Nou personal tècnic en Joventut i s’ha creat un centre de joventut

Posar en marxa polítiques de joventut ha estat un dels grans reptes del govern de Compromís a Paiporta.
Partíem de no res, i en tres anys hem creat una estructura sòlida que culmina
amb la incorporació d’un tècnic de joventut.

– S’ha obert el Centre Juvenil
– Hem portat endavant un concurs per definir el logotip de l’àrea.
– S’ha fet una guia d’activitats “Agenda Jove”
– Hem realitzat els cursos
– Hem organitzat els Carnestoltes.
– Hem portat endavant un curs de booktrailer dins la Setmana de la Llengua

12. Ampliació i millora de l’oferta esportiva

Escoles esportives municipals
Semifinal autonòmica de futbol femení en el Palleter
Construcció d’un rocòdrom
Programes d’eixides a la naturalesa: la salut i l’esport a l’abast de totes les edats
Noves modalitats: Escola d’escalada i escola d’handbol

S’han portat a terme millores en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal. S’han pintat totes les pistes i, a més, s’ha millorat la senyalització, amb indicadors més complets, moderns i inclusius. En els nos senyals també s’inclouen mapes d’ubicació, normes d’ús de les diferents instal·lacions, restriccions, característiques tècniques de cada pista i noms oficials d’alguns dels equipaments, com és el Rocòdrom Vicente Aguilar o el Camp de Futbol El Terrer.

13. Protecció de l’horta i treball contra el canvi climàtic

Hem creat un banc de terres amb l’objectiu de recuperar per al cultiu finques actualment en desús i facilitar la disponibilitat de terres per a cultivar a persones interessades, aquestes terres estaran totes elles dins l´àmbit territorial de Paiporta. També hem fet l’Observatori Ciutadà del’Horta, un procés participatiuque ha permés estudiar a fons quin és l’estat actual de l’Horta.

Paiporta forma part del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia i ha impulsat polítiques d’estalvi energètic i reducció d’emissions de CO2.

14. Ha millorat la neteja als carrers de Paiporta

La neteja dels carrers, sense fer mal bé les façanes, amb aigua a pressió és molt important per a la neteja dels orins dels gossos així com desinfectar i mantindre neta la via publica.

15. Millores al transport públic

L’Ajuntament de Paiporta ha demanat que el nou servei d’autobús, que enllaçarà l’estació de la localitat amb altres municipis de la restade la comarca, s’amplie també a caps de setmana i festius per tal de no quedar desconnectats de la resta de pobles en dies no laborables. Tindrem horari nocturn de metro fins les 2,3 els caps de setmana.

En relació al servei de Metrovalencia, l’Ajuntament exposa la necessitat d’ampliar la zona A fins al municipi, perquè això suposaria un estalvi significatiu per als usuaris i les usuàries d’aquest servei públic. Actualment la tarifa bonometro de 10 viatges per a la zona A és de 7,90 euros, i per a la zona AB, de la qual forma part Paiporta, el preu és d’11 euros. En el cas el BoTransbord, que uneix Metrovalencia, EMT i Metrobús, la diferència és encara major: zona A, 9 euros, i zona AB 15,50 euros.