Qui som ?

A la Coalició Compromís compartim una nova manera de fer política.

Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure, més justa i més solidària. I és el nostre desig treballar, des de baix cap a dalt, partint de la nostra gent i de les seues aspiracions. Per això, et convidem a avançar amb nosaltres. A progressar junts. A promoure un canvi junts.

COMPROMISPAIPORTAA Paiporta la Coalició Compromís està formada per gent del BLOC, d’INICIATIVA i dels VERDS, a més de moltes altres persones independents que participen de la nostra il·lusió per regenerar la política valenciana.

 El treball fet en els darrers anys ha fet possible que hui Isabel Martín, siga alcaldessa de Compromís a l’Ajuntament de Paiporta, amb un total de 6 regidors.

Des de fa anys, Isabel Martín i Pep Val han sigut els nostres únics representants al consistori. Tots dos s’encarregaven de traslladar les propostes de Compromís, així com els compromisos del nostre programa electoral a l’Ajuntament, per fer possible un poble més sostenible, més habitable, amb més cultura i un millor benestar.

Actualment, i des de les passades eleccions locals, Isabel Martín és alcaldessa de Compromís, i el grup de govern compta amb un total de 6 regidores i regidors del grup Compromís.

En primer lloc, tenim Pep Val, número 2 de la llista, és Regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat. En segon lloc, Beatriz Jiménez és l’encarregada de la Regidoria d’Hisenda i Administració General.

A continuació Guillem Montoro, actualment és l’encarregat de la delegació especial de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, cumplint així la nostra filosofia de transparència.

Seguint la nostra candidatura, trobem Zaira Martinez, Regidora de Joventut i Esports. I també , comptem amb Toni Torreño, que actualment és el Regidor d’Educació.

regidors i regidores Compromís

En aquesta pàgina anirem publicant les nostres opinions i donarem a conéixer el nostre treball a l’Ajuntament i com a grup municipal. Però volem també que aquest siga un espai obert on debatre, opinar i comunicar-nos amb vosaltres.