Compromís per Paiporta s’endinsa en “l’apuntà” per a primàries amb un acte al carrer per replegar participacions. El Diputat al Congrés, Enric Bataller ha participat este divendres en l’esdeveniment per explicar perquè aquestes primàries són les més obertes i democràtiques de l’Estat, donat que no es restringeix al vot d’afiliats i simpatitzants, sinó que impliquen a la ciutadania.

Des de la plaça 3 d’Abril i la plaça Soliera, el col·lectiu de Paiporta ha informat al públic sobre aquest procés, que amb el lema ‘El teu vot, la teua força’, dóna a tota la ciutadania l’oportunitat de triar els candidats i candidates que conformaran tota la llista electoral de Compromís per a les eleccions municipals, autonòmiques i europees del pròxim 26 de maig del 2019.

Les llistes són obertes i totes les persones que participen poden escollir l’ordre dels candidats i candidates. El reglament de primàries de Compromís garanteix la pluralitat fent que totes les sensibilitats de la coalició estiguen representades en les llistes, un valor que manté la unitat i la cohesió interna de l’organització, a diferència d’altres partits on en els seus diferents processos interns una part sempre queda exclosa. Precisament des de Paiporta concorre a les llistes per a les Corts Guillem Montoro, actual regidor de Benestar Social, Igualtat i Transparència.