Compromís per Paiporta denuncia atacs contra la Regidora d’Hisenda i un militant

En els últims mesos Compromís ha rebut amenaces culminant en les quatre rodes punxades del cotxe d’un militant, així com ratlles i taques de pintura al cotxe de la Regidora d’Hisenda. Totes les accions han sigut posteriors a plens municipals.

“Aquests atacs són una mostra més del clima de tensió que s’han instigat des de diversos grups polítics” ha senyalat el portaveu de Compromís, Pep Val. Compromís condemna aquest tipus d’accions, recordant que Paiporta és un poble pacífic tot i que alguns grups volen crear un clima de violència que el municipi no mereix.

El primer incident que Compromís denuncia va ocórrer després del ple de juliol, un ple molt tens per l’assistència de membres de les penyes taurines, on el cotxe de la regidora ja va aparéixer amb ratlles. Després del ple de setembre, alguns dels membres de la mateixa organització van difondre un vídeo en el qual apareixia un militant de Compromís, uns dies més tard el cotxe d’aquesta persona apareixia amb les quatre rodes punxades. L’atac més recent l’ha tornat a patir la Regidora d’Hisenda, després del ple de novembre, on també es va viure tensió, el seu cotxe va aparéixer pintat.

“Algunes persones haurien de recapacitar si és la millor forma de fer política, sembla que l’amenaça és l’única manera que tenen alguns col·lectius d’intentar desacreditar les accions del govern de Paiporta” ha destacat Pep Val, regidor i portaveu.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *