Compromís per Paiporta contesta al Partit Popular que la llei no permet fer una qüestió de confiança i ells ho saben, només juguen a incendiar

L’article 197 bis apartat 6 de la Llei Orgànica de Règim Local impedeix que un govern se sotmeta a una qüestió de confiança quan resta menys d’un any per a les eleccions de manera clara i explícita. Des de Compromís per Paiporta no entenem com el Partit Popular de Paiporta on, suposadament, el seu portaveu Vicente Ibor és llicenciat en dret, no coneixen la llei que regeix la seua tasca com a regidors, “és molt greu que les regidores i els regidors del Partit Popular de Paiporta demostren una vegada darrere l’altra que desconeixen la llei o que els és absolutament indiferent i el que volen és incendiar partint de la base que la resta tampoc coneguem la llei”.

Compromís per Paiporta volem recordar al senyor Ibor que el govern de Paiporta continua fent una gestió impecable, tant és així, que en els últims plens el PP ha votat a favor totes les propostes, que la seua manera d’actuar està en la línia del que porta tota la legislatura fent: incendiar i voler fer un “sálvame de la política municipal” sense treballar. Per això amb 7 regidors han presentat, només, una proposta per any.

Quan el PP va arribar al govern de Paiporta l’Ajuntament tenia 3 milions de deute, quan se’n van anar tenia 7 i els serveis socials desmantellats. És evident que no tenen capacitat per gestionar els recursos de les persones de Paiporta per molt que els agrade eixir en les fotos. En tres anys de govern progressista hem deixat el deute a 0, hem invertit dos milions d’euros i hem pagat dues expropiacions amb recursos propis. Per això, des de Compromís per Paiporta, continuarem treballant perquè Paiporta tinga un govern d’esquerres en aquesta i en les pròximes legislatures.

Per últim, assenyalar que és quasi ridícul, veure al PP moralitzant amb una trànsfuga a la seua bancada, la política s’ha de fer des de la responsabilitat i l’honestedat, que és el que la ciutadania de Paiporta es mereix.

Arxivat en: Activitat municipal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *