Èxit d’assistència i participació en els diàlegs d’estiu a Paiporta amb Mónica Oltra

Mónica Oltra, destacava ahir que Consell del Botànic “dóna la cara i respon la ciutadania” en fòrums oberts com el de Paiporta, gràcies a les jornades ‘Diàlegs d’Estiu’ que organitza la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

La vicepresidenta va recordar que amb aquest govern s’han aprovat 60 lleis responent als objectius del Pacte del Botànic. El nou govern ha posat en el centre de les seues polítiques a les persones.

Les Trobades amb el Consell tenen com a objectiu establir un diàleg obert i directe de consellers i conselleres amb representants de tot tipus d’organitzacions socials i persones que individualment puguen estar interessades a participar en aquesta espècie de «rendició de comptes».

 

Arxivat en: Nacional, País Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *