Compromís per Paiporta donem suport a la regidora Beatriz Jiménez i condemnem les accions intimidatòries per part de tres policies.

El motiu de la persecució i l’assetjament al que estan sent sotmeses tant la nostra regidora com la nostra alcaldessa, no és altre que haver anul·lat, legalment, una oposició irregular. Totes les decisions han estat preses per l’equip de govern al complet i compten amb els informes tècnics necessaris i totes les garanties legals, però, des del principi, els tres policies han dirigit el seu atac cap a les nostres companyes, vulnerant drets fonamentals, moralment reprobables.

Per això, denunciem, una vegada més, l’assetjament sistemàtic que estan patint per part d’aquestes persones. Davant l’anul·lació legal d’un procés selectiu, allò més normal seria denunciar davant el contenciós administratiu i esperar resolució. Tanmateix sembla que aquestes persones, no tenen intenció d’actuar dins dels paràmetres de la legalitat i han optat per perseguir i coaccionar a dos càrrecs públics que, casualment, són dones.

Condemnem la violació de la intimitat de la nostra regidora, que ha inclós un seguiment durant molts dies on fotografien i fan seguiment d’horaris i activitats, fins i tot, del seu fill menor d’edat, portant endavant una intromissió en la seua vida privada amb l’unic objectiu d’espantar-la, de jugar al desgast psicològic i l’amenaça. Mesclant la seua vida
privada amb les decisión de gestió de tot l’equip de govern.

Volem mostrar també la preocupació per les possibles accions en contra d’altres membres de l’equip de govern en la mateixa línia d’intimidació i assetjament pel mateix grup de policies. No permetrem que la defensa de la legalitat per part dels nostres regidors i regidores s’ataque pels interessos particulars en una oposició de policies que el Consell Jurídic Consultiu ha anul·lat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *