Hui ha eixit tota la roba i el menjar cap als camps de refugiats a Grècia.
En primer lloc volem agrair tota la vostra col·laboració. I en segon lloc volem explicar-vos l’itinerari de l’enviament -roba+menjar- a partir de hui fins a arribar als camps de Grècia.
La recollida de roba i menjar ha sigut una iniciativa ciutadana a la que Compromís Per Paiporta s’ha adherit com a associació.

El procés :
Hem classificat tota la roba i menjar que heu portat durant aquestos dies. La Fundació Seur se l’emporta a Barcelona (cada dos palets recull gratuïtament).
A Barcelona, l’Associació Karaama s’encarrega d’omplir els containers que van a Grècia -el cost d’enviar cada container és de 2000€- per això us hem demanat col·laboració econòmica.
L’enviament de roba arribarà als campaments de Moria i Karatepe, on l’associació Rebost Solidari s’encarrega de distribuir-lo entre les persones refugiades. El menjar s’envia a Tesalònica, on el projecte de càtering Movil Kitchen s’encarrega de cuinar els aliments per a les persones refugiades. Com podeu vore s’ha creat tota una xarxa de solidaritat ciutadana.
L’enhorabona de tot cor! Ha sigut un èxit