La Generalitat ha entregat les instal·lacions del CEIP Rosa Serrano a l’Ajuntament de Paiporta. Així es tanca un període de 8 anys en què centenars de xiquetes i xiquets paiportins han patit la manca de installacions adecuades per a assistir a classe. El govern valencià atén per fi la llarga reivindicació de pares, mares i alumnat, que han lluitat intensament per a que aquesta infraestructura fóra una realitat.

La construcció d’aquest col·legi ha patit un retard de 8 anys degut a la pèssima gestió de l’anterior govern valencià, que ha obligat a més d’una generació de xiquets i xiquetes paiportins a passar tota la seua educació primària en barracons, amb la incomoditat i la precarietat que això comporta.

Tot i això, els diferents equips docents del CEIP Rosa Serrano i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) han treballat de valent per alleugerir aquestes condicions adverses amb infinitat d’activitats innovadores, tallers i projectes d’ensenyament transversal gràcies a un gran treball diari.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ho va deixar ben clar:

“Per a l’equip de govern que represente, aquesta és una fita importantíssima, un somni fet realitat que és mèrit de tots i totes, de tot el poble”. “El retard en la posada en funcionament d’aquest centre i els prejudicis causats a l’alumnat i la comunitat educativa és l’exemple més clarificador d’una gestió pèssima de l’anterior Consell, de la seua desídia i diria que, fins i tot, de la corrupció imperant en els procesos de construcció dels centres educatius valencians”.

El regidor d’Educació i membre de Comnpromís, ha declarat per la seua banda que, “S’ha atés per fi una demanda històrica de Paiporta, i estem molt satisfets de que les xiquetes i xiquets del CEIP Rosa Serrano vagen a tindre, per fi, un col·legi en condicions dignes”.