Joaquín Tárraga, el nostre regidor de modernització, transparència i participació ciutadana, ha deixat l’acta de regidor de l’Ajuntament de Paiporta. Com altra gent brillant, se’n va a realitzar la seua tasca d’investigació a la Universitat de Cambridge.
En l’any que ha estat part del govern de Paiporta ha posat en marxa un portal de transparència que s’ha convertit en un referent (hem rebut felicitacions d’ajuntaments i organismes de tot l’Estat Espanyol), ha organitzat un departament de modernització que no existia, ha fet realitat el projecte d’administració electrònica, i moltes més coses. Tot això sense cobrar cap sou de l’Ajuntament, compatibilitzant-ho amb la seua tasca d’investigador del Centre Príncep Felip.
Sense cap dubte Joaquín Tárraga ha sigut un gran regidor al que trobarem a faltar i, per damunt de tot, és una gran persona i un gran company.
Gràcies per la teua dedicació i la teua vitatlitat, et desitgem tota la felicitat del món….
T’estimem.

EncarnaEl sustituirà Encarna Signes Segrelles. Encarna ja està preparnt-se per a la seua tasca i ací la teniu, a un curs de la Universitat de València sobre democràcia participativa, preparant-se per potenciar la col·laboració amb ciutadans i ciudatadanes.

Amb valentía, Encarna.