Portal transparenciaDes de la Coalició Compromís entenem el mandat popular, la representació del poble a l’ajuntament, com el compromís de fer del govern municipal l’eina de la ciutadania per a millorar col·lectivament el seu entorn i la seua vida. I  fer això de la forma com nosaltres entenem la democràcia, amb transparència i amb participació ciutadana.

El Grup de Compromís a l’ajuntament ha tingut molt clar, des del primer dia que treballaria per a dotar-se de les ferramentes necessàries per a fer de l’ajuntament un lloc proper i accessible al ciutadania. Un pas important en aquesta direcció ha segut la creació del Portal de transparència a la pàgina web municipal. En aquest portal qualsevol persona podrà trobar l’ informació més rellevant pel que fa als assumptes públics de Paiporta: l’origen i la destinació dels diners públics, els sous de l’alcaldessa i dels regidors, la pressa de decisions, etc.  Servirà també per a arreplegar les necessitats, preferències i opinions dels veïns i veïnes posant en marcha processos participatius.

Animem a tota la ciutadania de Paiporta a participar activament en la vida municipal, a informar-se, fer propostes, estar vigilants i presentar reclamacions si fora necessari, tot amb l’objectiu de la millora de la nostra vida individual i col·lectiva.