L’ alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha decidit no seguir endavant amb la denúncia per amenaces de mort en diversos missatges a un comentari en el compte personal de Facebook de l’exalcalde Vicente Ibor ( PP ) , després que l’acusat haja mostrat penediment i li haja demanat disculpes.

Martín havia estat cridada a declarar el passat dijous 9 als jutjats de Torrent, on també s’ha personat el jove que havia realitzat les amenaces acompanyat de la seva advocada, l’esposa de Vicente Ibor. El jove ha manifestat que es penedia del que havia escrit i que anava a retirar les frases, i demanava disculpes, per la qual cosa demanava a la denunciant que retirara la denúncia.

L’alcaldessa, segons ha explicat a l’agència EFE, ha decidit no continuar amb la denúncia al veure que el jove es penedia i que li podia “caure una condemna excessivament alta” .

Segons l’alcaldessa, Ibor “no està acostumat a treballar des de l’oposició” i està ” dolgut ” per haver perdut l’Alcaldia i haver-se quedat “en la segona línia de la política”, com a regidor a l’Ajuntament de Paiporta.

L’alcaldessa ha manifestat que es reserva el seu dret i el dels seus companys de grup a presentar una denúncia per la via judicial si continuen “els missatges d’incitació a l’odi i a la violència“.