Cumplint amb el compromís de transparència, l’equip de govern ha publicat les seues retribucions en brut i més a la web de l’Ajuntament de Paiporta. Podeu consultar aci. També hem fet pública una taula comparativa amb els sous de tots els membres de la passada legislatura.

De l’únic que ningú ha parlat encara és dels regidors i regidores que no cobren un sou de l’Ajuntament de Paiporta, ni del treball que fan uns i altres:

– Regidor d’Urbanisme, medi ambient, sostenibilitat i Espai:

Pep Val no té sou de l’Ajuntament. Està tots el matis a les instal·lacions municipals, portant un àrea fonamental i amb un volum de treball molt important. L’anterior regidora cobrava 2387€ per una dedicació de 30h./setmana.

– Regidor d’Educació:

Toni Torreño no té sou de l’Ajuntament. Durant els matins està al consistori o al Xalet de Català, treballant en l’inici del proper curs escolar i organitzant l’EPA per posar en marxa algunes de les propostes que han fet arribar veïnes i veïns de Paiporta. L’anterior regidor d’Educació cobrava 1.444€ per 20h setmanals.

– Regidor de Transparència, modernització i participació ciutadana:

Joaquim Tárraga no té sou. El podeu trobar a l’Ajuntament tres matins a la setmana a primera hora, està treballant en una proposta de portl de transparència per a que tots els paiportins i paiportines puguen tindre accés a les dades de l’Ajuntament. Aquesta regidoria no existia anteriorment.

– Regidora de juventut i esports:

Zaira Martinez no té sou. La podeu trobar dues vesprades a la setmana al Poliesportiu Municipal, i actualment es troba treballant amb les escoles esportives municipans, treballant per l’impuls de l’esport femení, ajudes als clubs, etc. Aquesta regidoria eren abans dos diferents i estaven organitzades per dos persones diferents.

-Regidoria d’Hisenda, administració general, personal i policia:

Beatriz Jiménez té un salari brut de 2150€ (Cal descopmtar 25% d’ IRPF): Té dedicació exclusiva de 40 hores setmanals. El grup municipal de Coalició Compromís ha considerat que era important mantindre a una persona amb dedicació exclusiva, que tinguera plena disposició. Com que aquesta persona va a cobrar un sou de l’Ajuntament es va decidir que portarà l’àrea de treball més gran. L’anterior regidora cobrava 1511€ brutos per 21 hotes de dedicació setmanal, i comptava amb secretaria.

– Alcaldía:

L’alcaldessa té un salari brut de 3100 (cal descomptar el 25%): Té dedicació exclusiva, 40 hores setmanals, i cap assessor. Coordina i treballa en totes les àrees i en les tasques pròpies de l’alcaldia, no cobrarà cap dieta a banda del sou, ha renunciat al cotxe oficial amb xófer i a la tarjeta de crèdit de 6000€. L’anterior alcalde cobrava 3670’8€ i compatibilitzava el treball a l’Ajuntament amb la seua feina.