Compromís per Paiporta hem superat els millors pronòstics a les eleccions del 24 de maig de 2015. Hem passat de 1141 vots a 3228, el que es tradueix en pujar de 2 a 6 regidors, només un menys que el PP. Els quatre anys de treball intens dins de l’Ajuntament, fent propostes i  fora, parlant amb les veïnes i veïns que ens necessitaven, han estat, creiem, les claus per a un increment tan important de vots. Això, i una campanya feta en positiu on hem posat en valor el nostre equip humà i els recursos per fer de Paiporta un poble per a les persones.

“Som la segona força política més votada del poble, hem retallat en quasi 4.000 vots la distància amb el PP respecte de les eleccions del 2011, i ens hem convertit en el partit d’esquerres amb més recolzament” diu Isabel Martín, la candidata de Compromís.

compromisEn les eleccions autonòmiques, Compromís ha esta la força més votada, a més de 200 vots del PP, 3.289 paiportines i paiportins han confiat en Mònica Oltra per a encapçalar la regeneració democràtica al Palau de la Generalitat Valenciana. Al mateix temps que Compromís augmentava tan notablement el seu número de vots, el PP els perdia, l’actual president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra ha tret 3.500 vots menys dels que va traure al 2011 Francesc Camps.

Els resultats són, com ha declarat Isabel Martín, “un premi al nostre treball. Per això des de Compromís volem agrair a les paiportines i els paiportins el seu recolzament i la seua confiança. No els decebrem”.