Compromís per Paiporta va presentar dilluns, 20 d’abril, la seua candidatura per a les properes eleccions del 24 de maig. L’acte tingué lloc a la Plaça Major del poble i va comptar, com a convidada especial, a Mónica Oltra, candidata a presidir la Generalitat Valenciana.

L’acte estigué presentat per Laura Jiménez i Toni Torreño, tots dos membres de la candidatura, ells foren els encarregats de fer un resum del programa i de l’esperit de Compromís per Paiporta. També van remarcar que “estes eleccions són les de l’alegria i l’esperança, estem convençuts que superarem la crisi des de la sostenibilitat i l’atenció a les persones més vulnerables”.

11040953_876327695742533_815635885084605289_oUna vegada feta la introducció, a l’escenari va anar pujant, poc a poc, tota la candidatura, amb una original fórmula de presentació de la llista, cada persona presentava al membre de la llista que anava davant d’ell, fins que, Pep Val, actual regidor de Compromís Paiporta, i número dos de la candidatura, va presentar formalment a la cap de llista, Isabel Martín, utilitzant el lema de campanya local: “l’alcaldessa que ens mereixem”.

Isabel Martín va fer una intervenció molt emocionant en la que va ressaltar que “tenim un gran equip, sens dubte la millor candidatura de Paiporta, i amb diferència. Dones i homes que han donat un pas valent pel nostre poble i que representen tots i cadascun dels valors de Compromís” i va dir que Compromís no és un producte creat a colp d’enquesta ni vol imitar a ningú “som originals i ens avala el nostre treball”, va assegurar.

Martín va ressaltar que “assumirem els nous reptes al govern amb la mateixa valentia que ens hem posicionat contra la corrupció durant estos 8 anys”. En eixe sentit la candidata va incidir en que “els paiportins no mereixem un alcalde com Vicente Ibor, que va exercir d’advocat de Blasco, condemnat a 8 anys de presó per quedar-se els diners destinats al tercer mon”.

Després de la intervenció de la cap de llistalocal li arribà el torn a Mónica Oltra que va pujar a l’escenari de la plaça entre aplaudiments i felicitacions. Oltra va parlar de les malifetes del govern de la Generalitat, de la corrupció i de Rodrigo Rato, per acabar concloent que “és necessari posar en marxa dos plans, un contra la pobresa, que retorne la consideració de ciutadanes i ciutadans a les persones, i altre de garantia democràtica, per tindre unes institucions transparents i ben gestionades”.