Durant quatre anys Compromís per Paiporta ha estat denunciant el perill que suposa el pas de vianants de l’estació sense que el problema es solucione.

Des de setembre de 2011 el Grup Municipal Compromís vé denunciant la perillositat del pas de vianants de l’estació de metro. I és que des de que Metrovalencia va modificar l’andana en l’estació de Paiporta, els viatgers que arriben des de València es veuen obligats a passar per les vies i accedir a la població per l’avinguda Francesc Císcar “amb una senyalització insuficient i deficient”.

Després de les primeres denúncies de Compromís, l’Ajuntament va habilitar un nou pas de vianants, però tal i com afirma la candidata de Compromís a l’alcaldia, Isabel Martín, va ser “una mesura improvisada”, que al no comptar amb cap tipus de senyalització vertical “creava més problemes i posava encara més en perill a les persones que cada dia utilitzen el metro”.

Va ser de nou Compromís qui va proposar una solució a través d’una moció acompanyada de l’informe d’un tècnic en senyalització, que plantejava la col·locació de dos nous semàfors per regular la circulació en “un punt molt problemàtic i per on cada dia passen centenars de persones”.

Tot i el compromís de donar solució per part de l’equip de govern, no va ser fins finals dels 2013 que l’Ajuntament va instal·lar “de manera provisional”, un únic semàfor intermitent per als vehicles que venen des de Picanya.

4 anys després de la primera denúncia de Compromís, des del grup tornen a demanar “una actuació immediata”. “Eixe pas no pot estar ni un dia més sense una correcta senyalització”, ha manifestat Martín, qui ha tildat a l’alcalde Ibor de ser un “irresponsable” per “estar posant en perill als centenars de persones que cada dia passen per una via amb molt de trànsit i sense les mesures de seguretat adequades”.