• La Conselleria d’infraestructures deu 100.000€ a l’empresa constructora

Este dijous, i davant preguntes de Compromís en el ple de l’Ajuntament, l’alcalde de Paiporta ha confirmat que les obres de construcció del mercat municipal de Paiporta es troben paralitzades per la falta de pagament de la Conselleria d’infraestructures.

Concretament l’alcalde Ibor ha explicat que “la Conselleria ha deixat de pagar 4 certificacions d’obra, aproximadament uns 100.000€” i que este és el motiu pel qual les obres es troben paralitzades.

Les obres del mercat s’iniciaren en març de 2014 , 5 anys després de l’aprovació de les mateixes dins del Plan Confianza del 2009. Amb un pressupost de 1’5 milions d’euros, les obres havien d’estar acabades a principis de 2015. Ibor ha avançat que amb la paralització dels treballs “és possible que el termini de final d’obra es poguera allargar a l’estiu”.

Per a la portaveu i candidata de Compromís a l’Ajuntament de Paiporta, Isabel Martín, esta nova paralització de les obres suposa un greu perjudici per als comerços que han estat desplaçats a uns barracons a la plaça 3 d’abril, i afegeix “és intolerable que estos fets s’hagen estat amagant i no s’informe als comerciants afectats”.

Des de Compromís demanen a l’alcalde que “exigisca al seu partit el pagament immediat a l’empresa per a que puga continuar l’obra sense més demora”, així com que “s’informe als comerciants de la situació real”.

 

 

Paiporta, 27 de febrer de 2015