• El PP de Paiporta durà a ple l’aprovació d’un reconeixement extrajudicial de crèdit per poder pagar als proveïdors

El PP té intenció de dur al ple de febrer un reconeixement extrajudicial de crèdit de 61.138€ per poder pagar factures a proveïdors que no van ser abonades en 2014.

Estes factures van ser presentades a la comissió d’hisenda de la passada setmana acompanyades de l’informe d’intervenció, el qual assenyalava que “l’Ajuntament havia fet la despesa sense haver-se realitzat la corresponent retenció de crèdit pressupostari necessari i sense tindre per tant consignació pressupostària”.

Gran part de les factures corresponen a l’àrea d’educació, concretament a factures d’electricitat i gas “en el mes de juliol ja s’havia esgotat el crèdit per la mala planificació del regidor d’educació” ha manifestat la candidata i regidora de Compromís a l’Ajuntament de Paiporta, Isabel Martín.

A més Martín també recrimina al regidor d’educació que “any rere any pressuposte les partides d’energia per a les escoles per baix del que s’ha gastat l’any anterior”, el que per a la regidora de Compromís comporta “tindre als centres escolars sempre amb el risc de tallament de subministrament”.

Per a Compromís per Paiporta, “és incomprensible que el PP faça ostentació de tindre un suposat romanent positiu de 5 milions d’euros i que al mateix temps els proveïdors no cobren els treballs realitzats a l’Ajuntament”.

D’entre les factures hi ha, a més de les factures de subministrament de llum i gas (25.328€), factures de diverses reparacions (6.937€), de lloguer de barracons (429€), de llibres de text (4.740€), de vestuari per a la policia (5.315€), reparació de dos porta-fèretres del cementeri (8.438€) i d’altres serveis com grua, plantes i segurs.

També sorprèn l’aparició d’una factura de 726€ de la televisió “Popular TV” del mes de desembre de 2012. Martín ha recriminat a Ibor que “els últims anys l’Ajuntament haja pagat més de 40.000€ per a que ell vaja a les tertúlies a fer campanya personal i del PP”.

Paiporta, 23 de febrer de 2015