• 3000 persones censades en la comarca de l’Horta Sud per votar a les primàries de Compromís

IMG_0883 copiaDivendres passat Compromís Horta Sud va celebrar un acte obert a l’Auditori Municipal de Paiporta en el que els candidats i candidates a la llista a Les Corts Valencianes varen poder presentar-se davant la ciutadania. L’acte va estar tancat per la diputada Mónica Oltra, que es presenta a la Presidència de la Generalitat Valenciana.

La presentació dels candidats i candidates va causar molta expectació, sobretot l’emotiva intervenció de Mónica Oltra. Així la sala amb capacitat per a 150 persones es va quedar xicoteta i molts dels assistents van haver de quedar-se a les escales i l’entrada.

IMG_0876 copiaMónica Oltra, va deixar clar que “està preparada per a governar” cosa que començarà a fer només prenga possessió del càrrec. “No podem perdre ni un minut, mentre alguns es queden menjant-se els canapès nosaltres se’n anirem a governar. I el primer que farem serà posar en marxa un pla de xoc contra la pobresa”, va explicar Oltra.

La candidata a la presidència de la Generalitat va incidir en que “cal reactivar l’economia invertint en despesa pública i posant en marxa un nou model econòmic sostenible, basat en les energies renovables”.

Mónica Oltra va finalitzar l’acte encoratjant al públic assistent per continuar treballant i fer possible el canvi.

L’acte va estar presentat i conduït per Laura Jiménez i Xavi Bellot, que explicaren que el procés de primàries ha estat obert a la ciudadania major de 16 anys i que ha comptat amb una gran participació a la comarca “prop de 3000 persones s’han censat per participar en el procés”.

Com a candidats i candidates a la llista a Les Corts Valencianes participaren: Isabel Martín, Joan Martínez, Sergio Mora, Isaura Navarro, Lluís Planes, Miquel Real, Jose Rodado, Joan Sorribes, Víctor Arroyo, Cristian Ballesteros, Carmen Equiza, Amàlia Esquerdo, Jaume Ferrà, Graciela Ferrer i Vicent Josep García.

Horta Sud, 26 de gener de 2015