• La despesa dels dos enviaments realitzats en novembre i desembre ascendeix a 8.144€, segons informe del secretari municipal

Compromís per Paiporta ha denunciat que l’alcalde Vicente Ibor ha gastat més de 8.000€ en fer campanya electoral a costa de l’Ajuntament de Paiporta. I és que segons l’informe del secretari municipal, l’Ajuntament ha gastat 8.144€ en l’enviament de publicitat dels mesos de novembre i desembre de 2014.

Concretament, la felicitació de nadal que l’alcalde Ibor va enviar a cada domicili ha costat a les arques públiques 4.014,11€. També la carta enviada en el mes de novembre anunciant una rebaixa d’impostos ha tingut un cost d’altres 4.100,76€.

La portaveu de Compromís, Isabel Martín, ha qualificat “d’immoral” la “desorbitada despesa” de la que considera “una campanya publicitària clarament electoralista pagada amb diners públics”.

En dos mesos s’han gastat en publicitat partidista el doble del que reben les 8 AMPES de Paiporta en tot un any per a projectes educatius”, ha apuntat Martín. A més la regidora qualifica de “cínica” l’actuació del munícep, al que acusa de “promoure campanyes benèfiques per sufragar els serveis que ell mateix està deixant de prestar i al mateix temps fer un malbaratament dels diners públics

Des de Compromís demanen a l’alcalde Ibor que “de manera immediata torne els diners gastats en fer-se campanya i autobombo”.

Paiporta, 26 de gener de 2015