• Compromís ha demanat informes sobre la despesa del mailing de nadal

Compromís per Paiporta ha demanat per registre d’entrada la despesa econòmica que està suposant per a les arques municipals la campanya publicitària que està fent l’alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, a costa de l’erari públic. Així, en l’escrit pregunten per la quantitat de cartes enviades, el cost de les targetes i sobres i el de l’enviament postal.

I és que esta setmana els ciutadans i ciutadanes de Paiporta estan rebent en les seues cases una tarja de felicitació nadalenca signada per l’alcalde de Paiporta en cartolina i amb impressió a color, “blau com no podia ser d’altra manera”.

Per a la portaveu de Compromís, Isabel Martín, “és tot un despropòsit que l’alcalde de Paiporta gaste els diners dels contribuents per a una campanya personal i amb fins clarament electoralistes”, sobre tot, “en un moment en que la situació econòmica de les famílies és més que preocupant”.

Martín ha recordat que “a Paiporta n’hi ha 3.000 persones a l’atur, una gran part que ja no cobren cap prestació, que els serveis socials estan desbordats o que les ajudes d’emergència arriben mal i amb retard”. Amb això, la portaveu ha manifestat “que amb aquest panorama l’alcalde desvie diners municipals per fer campanya és repudiable i mesquí”, ha manifestat la portaveu.

Aquesta campanya es suma a altres fetes fa pocs dies en les que l’alcalde ha enviat diferents missives personals per informar d’una suposada rebaixa d’impostos. Des de Compromís recorden que ens els últims 7 anys l’IBI ha pujat un 50% “per què no informen d’això?”.

Des de Compromís alerten que el PP està preparant altres campanyes similars per als propers mesos i de cara a les eleccions municipals de maig “abans el PP pagava les seues campanyes electorals amb la Gürtel, ara ja ni dissimulen i ho carreguen descaradament a les arques municipals”.

Martín ha explicat que des de Compromís demanaran “explicacions, una rectificació i que els diners gastats en esta campanya es descompten de la subvenció que rep el PP”

Paiporta, 18 de desembre de 2014