Na ISABEL MARTÍN GÓMEZ i En JOSEP VAL CUEVAS Regidors de Compromís de l’Ajuntament de PAIPORTA

EXPOSEM:

Donat que durant el mes d’octubre estan revisant-se les ordenances fiscals de l’Ajuntament de Paiporta per a l’exercici 2015 i posteriors.

PROPOSEM:

Que en l’Ordenança fiscal reguladora de la exacció del preu públic per assistència a activitats culturals i artístiques organitzades per l’Auditori i per utilització privativa o aprofitament especial dels locals, instal·lacions i equips existents en l’Auditori,

PRIMER: S’afegisca a l’article 40. Altres reduccions i exempcions el següent apartat:

i) Gaudiran d’una bonificació del 25 per 100 de l’import dels preus inclosos en la Tarifa els grups de més de 10 persones. El descompte s’aplicarà de manera individual sobre cadascuna de les entrades.

SEGON: Renomenar els apartats següents

f) No es reconeixeran altres exempcions, bonificacions o reduccions en les tarifes, que les contingudes en la present ordenança, i en les disposicions amb rang de llei, o en els tractats internacionals.

g) Les reduccions i exempcions regulades en aquesta ordenança no són acumulatives, és a dir, no es podran obtenir deduccions o bonificacions per més d’un concepte dels expressats en la present ordenança.

Paiporta, 20 d’octubre de 2014

Isabel Martín Gómez                                                 Josep Val Cuevas

Portaveu G.M. Compromís Paiporta                      Vice-Portaveu G.M. Compromís Paiporta

 

SRA. REGIDORA DE L’ÀREA D’HISENDA I ADMINISTRACIÓ GENERAL