• EL FÒRUM SOCIAL NO S’HA REUNIT DES DEL MES DE GENER

Compromís per Paiporta considera “escandalosa” la xifra donada per l’Ajuntament referent a que han hagut 13 desnonaments en el primer quadrimestre de 2013 i qualifica “d’indignant” que l’alcalde Ibor presumisca d’eixe nombre de desnonaments. Per a Compromís “13 no és només un número, són 13 famílies que s’han quedat al carrer”.

A més, des del grup Compromís es pregunten “d’on han tret eixes dades” ja que cada vegada que han preguntat i demanat informació sobre el nombre de desnonaments l’equip de govern els han contestat que “l’Ajuntament no tenia accés a eixes dades”.

La portaveu de Compromís, Isabel Martín, ha demanat a l’alcalde que “es deixe de comunicats i es fique a treballar pels veïns i veïnes de Paiporta que estan patint una crisi causada per les nefastes polítiques del PP”.

Martín, també ha manifestat que “les 2 vivendes atorgades són totalment insuficients per a la quantitat de famílies de Paiporta que s’han quedat en el carrer des de 2008”. I és que segons les dades que disposa Compromís, només en els últims 6 mesos han sigut més de 60 famílies. Així la regidora de Compromís li pregunta a Ibor “quina solució va a donar a les altres 58 famílies? o a les tantes altres famílies que anteriorment han desnonat injustament”.

Es dona la casualitat que fa només uns dies, Guillermina Navarro, una dona de 43 anys que s’ha quedat en el carrer amb 2 filles xicotetes, va anar al ple municipal a demanar ajuda a l’alcalde per la seua situació desesperant, però el munícep sense cap tipus de consideració li va “recomanar” a Guillermina que “anara a altres pobles a demanar ajuda”, ja que “ell no podia fer res”.

Per a Martín aquesta actitud és “inacceptable”, i afegeix “com ho és el fet que no s’haja convocat el Fòrum Social des del mes de gener”. I és que després de la seua constitució en novembre “el fòrum social només s’ha reunit una vegada, encara està pendent de l’assignació de personal i no s’ha consensuat cap pla actuació concret”. A més des de l’oposició es queixen de que reben les notícies de les intencions d’Ibor en el Fòrum per la premsa.

Des de Compromís critiquen que una vegada més és evident que “Ibor només busca als grups de l’oposició per signar mocions conjuntes, fer-se la foto i traure el titular de premsa, perquè darrere no n’hi ha cap voluntat política de solucionar els problemes de la població”.