• EL TREBALL DE TOT UN CURS ES POT VORE AFECTAT PER LA DESÍDIA DEL REGIDOR D’EDUCACIÓ

pep_abril 2012_peqEn el mes de desembre Compromís ja va denunciar que la baixa per maternitat d’una psicòloga del gabinet psicopedagògic municipal estava sense substituir i va passar més d’un mes sense cobrir. “Després de la nostra denúncia, l’Ajuntament  va contractar a una psicòloga de la bossa de treball municipal”.

Des del dia 29 de març, els col·legis Jaume I i La Immaculada, tornen a estar sense atenció del Gabinet Psicopedagògic Municipal ja que la treballadora de baixa va demanar en temps i forma el permís de lactància que durarà fins el 6 de maig. En canvi la seua substituta no allargarà el contracte amb l’Ajuntament.

Pep Val, regidor deCompromísacusa al regidor d’Educació de falta de previsió i de despreocupació de les seues responsabilitats. “Cal recordar que la funció del Gabinet Psicopedagògic Municipal és molt important en les escoles de Paiporta i que el treball d’un curs es fa perillar per la insensibilitat de l’equip de govern més preocupat en estalviar en educació que atendre els problemes de la ciutadania.

Pep Val, qualifica la nova situació de “molt greu” ja que el regidor d’Educació demostra la seua ineptitud en l’administració de l’àrea en les qüestions més bàsiques.

És impossible que el departament funcione si la persona que el dirigix no es preocupa de disposar del personal necessari.

Per altra banda, Pep Val torna a denunciar la falta de mitjans del Gabinet Psicopedagògic Municipal “El Gabinet porta més de tres mesos esperant que el regidor solucione els tràmits per poder comprar materials psicotècnicSnecessariS per poder realitzar la seua tasca amb normalitat.

Des de Compromís lamenten que l’equip de govern prioritze festejos i events i deixe sense cobrir temes educatius per solucionar els problemes de la ciutadania.