• LES XIQUETES I XIQUETS DEL COL·LEGI JAUME I PORTEN DES DEL MES DE DESEMBRE SENSE SERVEI PSICOPEDAGÒGIC MUNICIPAL

Des de principis del mes de desembre que la psicòloga del Gabinet Psicopedagògic Municipal agafà la baixa per maternitat, l’Ajuntament de Paiporta no ha contractat a cap persona per substituir-la.La psicòloga de baixa realitza el seu treball amb l’atenció de quatre dies en el centre públic Jaume I i un matí en el centre concertat de La Inmaculada.

Pep Val, regidor deCompromísja va avisar al regidor d’Educació sobre la necessitat de fer les previsions oportunes en el mes d’octubre i així poder fer la substitució amb la primera persona de la bossa de treball quan arribara el moment de la baixa, i poder continuar el treball de manera normal.

Per contra el regidor d’Educació, Alejandro Gutiérrez, ha esperat i un mes i mig després, encara no s’ha fet cap gestió per a la contractació. Des de Compromísdenuncien la falta de col·laboració de l’equip de govern del PP “estem segurs que únicament pensa en estalviar i la seua primera idea era no fer cap substitució”. I és que tal i com informa Pep Val, “és molt trist comprovar com el propi regidor d’Educació menysprea un servei de tanta importància en l’educació de les xiquetes i els xiquets de Paiporta”. 

Val, qualifica aquesta situació de “molt greu” ja que el regidor d’Educació va informar que no s’havia contractat “perquè no localitzaven a la primera persona de la llista” però des de Compromís manifesten“tenim informació que és una persona perfectament localitzable, ja que actualment treballa en un centre educatiu a Paiporta”.

A més, Pep Val també denuncia la falta de mitjans del Gabinet Psicopedagògic Municipal “no disposa del pressupost necessari per desenvolupar el seu treball amb normalitat” i valora el treball realitzat diàriament pel personal del servei “tot i la gran falta de mitjansés un dels serveis municipals millor considerat”.

Des de Compromís lamenten la paralització de l’Ajuntament de Paiporta i la poca disposició de l’equip de govern per solucionar els problemes de la ciutadania.

Paiporta, 16 de gener de 2013