• El PP va votar en contra demostrant, una vegada més, el seu talant antidemocràtic.

Compromís per Paiporta ha presentat en l’últim plenari de l’any una moció per reclamar “la creació d’apartats de participació en la web municipal per als grups polítics representats en el consistori”.

La moció va rebre el recolzament de tots els grups municipals de l’Ajuntament, a excepció del PP que va votar en contra.

Des de Compromís critiquen l’actitud de l’equip de govern que “utilitza de forma partidista la web municipal i el facebook de l’Ajuntament” i l’acusa d’oferir “informació sesgada i manipulada” i de “vetar a desenes de persones en el facebook municipal”, entre d’elles a la pròpia portaveu del grup Isabel Martín”.

Per això des del grup Compromís demanen que igual que apareixen les propostes de l’equip de govern en la web municipal, també apareguen les propostes de la resta de grups. Així Isabel Martín, ha manifestat que “hem vist com en els últims anys el PP vé utilitzant els mitjans municipals en el seu interès d’una manera descarada, partidista i antidemocràtica”.

Martín reclama quela web municipal siga un instrument de comunicació que permeta donar publicitat a totes aquelles informacions rellevants que fa el nostre Ajuntament”, i afegeix “és urgent recuperar l’ètica i la transparència de les institucions i cal canviar els mètodes antidemocràtics del nostre alcalde que utilitza els mitjans de comunicació municipals com altaveu del seu partit i book personal”.

La portaveu de Compromís va remarcar que “una vegada més comprovem com Ibor s’ompli la boca parlant de participació i transparència, però després fa tot el contrari”.

Paiporta, 9 de gener de 2013