Correspon a l’Ajuntament promoure mesures per a la producció local d’energia i l’ús de fonts d’energies renovables.

Actualment una de les accions que s’estan incorporant al mercat és la instal·lació de panells fotovoltaics de baixa potència en edificis tant públics com privats  interconnectats a la xarxa elèctrica amb aparells homologats i procediments tècnics segurs.

Donat que és voluntat d’aquesta Corporació promoure la utilització de les energies renovables i l’estavi de les despeses derivades de la utilització de l’energia elèctrica.

Per tot açò, aquests regidors, proposen al Ple de l’Ajuntament de Paiporta, els següents

ACORDS

1) Que l’ Ajuntament de Paiporta realitze un estudi sobre la viabilitat d’instal·lació de panells solars fotovoltaics d’autoconsum en els edificis públics municipals i aquells on el pagament del rebut de l’energia elèctrica siga competència municipal.

2) Que així mateix el Ple d’aquest Ajuntament es comprometaa impulsar un marc normatiu per simplificar la implantació de superfícies reduïdes de panells solars fotovoltaics en els habitatges familiars destinats al seu autoconsum i, per tant, d’estalvi energètic, intentant compaginar l’eficiència i l’estètica de cobertes i façanes.