• El curs passat l’Ajuntament va dedicar gran part de la partida d’ajuda a llibres de 18.000 euros a altres assumptes i enguany ho torna a repetir.

Compromís per Paiporta considera “vergonyós” que davant la situació econòmica que estem patint tots els paiportins i paiportines, des de la regidoria d’Educació deixe partides d’ajudes a les famílies sense concedir íntegrament.

De la partida de 18.000 euros per ajudes de llibres de l’any passat només es varen gastar 2.500€ aproximadament, un total de 50 ajudes. El canvi de baremació i les dates per sol·licitar les ajudes va fer que moltes famílies ni tant sols ho demanaren. Des de Compromís denunciaren els fets i li demanarem al regidor que “ampliara les quantitats mínimes per a que l’ajuda arribara a més famílies”.

Però tal i com informa Compromís, la situació d’enguany torna a ser la mateixa, s’han concedit 94 ajudes de llibres per valor de 4.555 euros, un 25% del total pressupostat.

Des de Compromís per Paiporta es comença a sospitar que el regidor d’Educació esté reservant pressupost per a pagar la sanció d’inspecció de treball en la contractació del professorat de l’EPA de l’any 2009 de més de 18.000 euros.

Per al  regidor del grup Compromís, Pep Val, “no és tolerable que en els dos últims anys les ajudes a llibres pressupostades s’hagen deixat sense adjudicar en un 80%, és una mostra de la ineptitud del regidor d’educació”.

Per contra, el regidor d’Educació, en una manifestació de cinisme juga amb els números i es manifesta “satisfet perquè enguany han doblat les ajudes de l’any passat”, (de 50 han passat a 94).

Des de Compromís per Paiporta, exigeixen a l’equip de govern que dedique la quantitat total de 18.000 euros a ajudes a les famílies amb una baremació més ampla.

Paiporta, 14 de setembre de 2012