El PP ha utilitzat de manera partidista la web i facebook municipal per donar una informació manipulada i sesgada del ple del mes de juliol.

El PP va presentar una moció per llevar la paga de nadal dels regidors alliberats (tots del PP) i rebaixar un 7% les percepcions dels membres de l’opossició.

Compromís vàrem presentar una moció alternativa per rebaixar un 50% totes les retribucions de la corporació, llevar els privilegis de l’equip de govern (mòbils a càrrec de l’Ajuntament), eliminar el lloc de treball de l’assessor de RRHH ficat a dit per Ibor (i que cobra 50.000€ anuals) i rescindir el contracte amb l’assessora de comunicació encarregada de preparar les tertúlies en la COPE de l’alcalde (21.240€).

Ací teniu un tall del ple on s’explica l’esmena presentada.

http://www.youtube.com/watch?v=VkPEE9ny9xM&feature=youtu.be

Esmena del grup municipal Compromís per Paiporta a la moció del PP sobre rebaixa del 7% de les percepcions dels regidors i la paga extra de l’equip de govern.

La crisi econòmica que travessem i l’atur derivat de la mateixa, és sense cap dubte el principal problema de la societat en general i de de les famílies de Paiporta  en particular .

El govern del Sr. Rajoy lluny de prendre mesures per solucionar els problemes de les persones es dedica a prendre mesures per aplacar “els mercats”, i salvar els bancs. Les últimes mesures del Sr. Rajoy no han fet sino agreujar la crisi i la situació de moltíssimes famílies condemnades a l’atur.

L’ajuntament és l’administració pública més immediata i lligada als ciutadans i ciutadanes, i per això té la responsabilitat de pal·liar amb els seus recursos aquesta greu situació.

L’ajuntament deu posar tots els mitjans al seu abast per a evitar la desesperació i exclusió social que genera l’atur suplint moltes vegades la falta de col·laboració  i d’incompliment dels acords econòmics de les administracions autonòmica i central.

Per aquestes raons  des de Compromís per Paiporta proposem

1. L’aplicació d’una reducció del 50% en:

   a. Les assignacions econòmiques que reben els grups municipals.

   b. Els sous de les regidores i regidors.

   c. Les percepcions de les regidores i regidors per assistència als plens, comissions informatives o qualsevol suplement que pogueren percebre.

2. La congelació posterior de les assignacions esmentades des d’aquest moment fins a final de legislatura.

3.- La supressió de tots els telèfons mòbils a disposició dels regidors i regidores.

4.- Supressió del lloc de treball de l’assessor de recursos humans de l’Ajuntament de Paiporta i rescissió del contracte amb l’assessora de comunicació.

5. La derivació de l’estalvi assolit mitjançant aquesta congelació salarial u supressió de llocs de confiança a l’ajut d’aquelles famílies en situació de risc social a través de l’augment del pressupost de benestar social.