• El ple ordinari del mes de març coincideix amb la convocatòria de vaga general.

Compromís per Paiporta ha presentat un escrit per tal de demanar a l’alcalde, Vicente Ibor, que el 29 de març no es celebre el ple ordinari del mes i es canvie la convocatòria al dia anterior o posterior per a no coincidir amb la vaga general que han convocat els sindicats per al 29M. “Hem de preservar el dret dels treballadors i regidors de l’Ajuntament a fer vaga. Per això, demanem un canvi de data”, ha manifestat la portaveu del grup, Isabel Martín.

Des de Compromís rebutgen completament la reforma laboral aprovada pel govern de l’estat i es sumen així a les mobilitzacions i a la vaga general convocada pels sindicats per al 29M. “La reforma és un atac frontal als principis que inspiren la Constitució“, expliquen.

Martín ha assenyalat a més que “la reforma laboral imposada per l’Executiu de Mariano Rajoy l’únic que proposa són unes pitjors condicions per als treballadors i treballadores, com demostra l’abaratiment total de l’acomiadament o l’augment de la temporalitat”,

Per a Compromís “la reforma laboral que acaba d’imposar el Govern, és l’expressió d’un nou i greu desequilibri entre empresaris i treballadors, que poc té a veure amb el foment de l’ocupació, i molt amb l’establiment d’un nou i injust marc de relacions laborals en les quals l’empresari reforça la seua hegemonia a costa de reduir els drets dels treballadors”.

La portaveu del grup, Isabel Martín, recorda que “a Paiporta ja hem passat la barrera dels 3000 desocupats” i adverteix “amb la reforma anirem fent camí cap als 4000”.

Paiporta, 12 de març del 2012

Compromís per Paiporta